Generelt om persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvordan bogtrykkeren.dk indsamler og behandler oplysninger om dig som kunde.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores webshop bogtrykkeren.dk.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og til hvilke formål bruges.

Når du besøger webshoppen, indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores webshop, f.eks indsamler vi oplysninger omkring hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, samt din IP-adresse.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde/bruger, og webshoppens tekniske funktioner.

Når du handler hos os, køber et produkt via vores webshop, eller kommunikerer med os via vores webshop, indsamler vi de oplysninger, som du som kunde selv afgiver, f.eks. dit navn, adresse, tlf. nr., e-mailadresse, betalingsmetode, oplysninger om hvilke vare(r) du køber og evt. har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt hos os, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig som kunde, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere over dine produkter og generelt købet. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab i vores virksomhed. Ved købet indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev via vores webshop, som du selv aktivt vælger, indsamler vi oplysninger om dit personnavn, samt din e-mailadresse. Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig, som kan indeholde tilbud, nyheder og anden relevant information.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit personnavn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker i forhold til fragtområdet, videregives til GLS Pakke transport, eller anden pakke leverandør, der står for leveringen af de købte varer til dig som kunde.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere (GLS, PostNord eller anden fragtleverandør) så vi kan behandle forsendelser af dine varer.

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe en god og fornuftig åbenhed omkring en professionel behandling af dine oplysninger, skal vi oplyse dig om dine rettigheder. Du har ret til og få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, berigtigelse, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, dataportabilitet, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, eller ønsker du at høre mere om dine rettigheder med henblik på at finde ud af, om du skal gøre brug af dem, kan du til enhver tid kontakte os, ved at skrive en mail til os på: info@bogtrykkeren.dk, eller ringe ind til os på: 98 17 26 11.

Du kan også finde vores kontaktoplysninger under nederste punkt på denne side.

Sletning af persondata

Personoplysningerne opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil oplysningerne behandles. Opbevaring af data i vores webshop gemmes i 5 år.

Ønsker du sletning af dine kundeoplysninger, bedes du kontakte os, og så er vi behjælpelige.

Har du spørgsmål i den forbindelse, kan vi til enhver tid kontaktes. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet på denne side, kan du kontakte os på følgende oplysninger:

Bogtrykkergården Nørresundby ApS
Østre Fælledvej 14
9400 Nørresundby

Tlf. nr.: 98 17 26 11
E-mail: info@bogtrykkeren.dk