Bankoplader med logo i felter

For Elite Miljø har vi fremstillet bankoplader med logo i de tomme felter på bankopladerne.
En super idé for sponsorer, som nu kan få deres logo på bankopladerne.

Telia Melodi Grand Prix

Kunden ønskede bankonumre udskiftet med navne fra Melodi Grand Prix deltagere. Bogtrykkergården leverede 1200 bingoplader med en blanding af navne på Melodi Grand Prix deltagere, således at der kunne afholdes et lotteri, hvor man istedet for at trække numre udtrak navne fra deltagere i Melodi Grand Prix.

Radiobingohæfter til Midtfjord Radio

Bogtrykkergården har fremstillet og produceret radiobingohæfter med 6 blade + forside med reklametryk, stregkode og løbenummer. Bogtrykkergårdens BankoSystem er installeret hos Midtfjord Radio. Systemet trækker numrene som offentliggøres gennem radioen, og gevinster kan kontrolleres omgående. Dette garanterer et 100% sikkert system.

Opstart af Silkeborg Bingo

Silkeborg Bingo åbnede dørene i februar 2007 med Bogtrykkergården Nørresundby som Bingo-leverandør. Silkeborg Bingo har fået installeret Bogtrykkergårdens Banko-System til styring af hele Bingospillet fra computer med skærme opsat rundt i hallen, så publikum kan følge med. Bingo plader og sidespil er leveret sammen med Banko-Systemet i en komplet pakkeløsning til Silkeborg Bingo.

Stort svind i bankoplader hos BankoCenter Danmark i Aalborg

BankoCenter Danmark havde store problemer, med at der forsvandt bankoplader fra hallen efter hvert bankospil, hvilket medførte store ekstraudgifter.

Vi har i samarbejde med BankoCenter Danmark opfundet et Pantpladesystem, som har givet bankocentret store besparelser.

Specialfremstilling af bankoartikler til Banko Hallen Randers

Banko Hallen Randers ønskede at få specialfremstillet bankoplader, lynlotteri og andre bankoartikler, som var tilpasset til netop deres brug for at gøre hele afviklingen af bankospillet nemmere for gæster såvel som hallens eget personale.

Bogtrykkergården indgik et tæt samarbejde med Banko-Hallen Randers, hvilket har medført at Banko-Hallen Randers nu også bruger Bogtrykkergårdens Banko-System til afvikling af banko- og dagbingo på computer.

Opstart af Aabenraa BankoCenter

Aabenraa BankoCenter åbnede dørene for første gang i sommeren 2006 i nyrenoverede og moderne lokaler, med plads til 300 spillende gæster.

Bogtrykkergården har stået for samtlige leverancer af bankoplader, jackpotspil, samt Bogtrykkergårdens Banko-System til styring af hele spillet på computer. Banko-Systemet vises på 10 skærme opsat rundt i salen, så alle gæster kan følge bankospillet.